Skip to main content

Ο πρόεδρος της Αλ Νασρ νιώθει «εξαπατημένος» με τον Ρονάλντο

Η γκρίνια και το «σταριλίκι» του Πορτογάλου έχουν εκνευρίσει ακόμη και τον άνθρωπο που τον έφερε στην Αλ Νασρ με το μυθικότερο συμβόλαιο όλων των εποχών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τον περασμένο Δεκέμβριο τη Σαουδική Αραβία και το μυθικό συμβόλαιο της Αλ Νασρ (200 εκατ. ευρώ ετησίως) για να ανεβάσει επίπεδο το ποδόσφαιρο της χώρας και να γίνει πρεσβευτής της στη διεκδίκηση του Μουντιάλ 2030.

Όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται και πολύ ικανοποιητικά τον τελευταίο καιρό για σύλλογο και παίκτη.

Ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου και η πιθανή απώλεια του πρωταθλήματος από την Αλ Ιτιχάντ έχουν φέρει κριτική στο πρόσωπο του CR7.

Ο πρόεδρος της Αλ Νασρ, Μουσάλι Αλ Μουαμάρ σε δηλώσεις του στο «ArabiaNews50», τις οποίες αναπαρήγαγε η ισπανική εφημερίδα Marca, είπε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι αισθάνεται εξαπατημένος με τη μεταγραφή του Ρονάλντο!

«Με έχουν εξαπατήσει μόνο δύο φορές στη ζωή μου: η πρώτη όταν ζήτησα τρία κεμπάπ και μου έφεραν δύο. Η δεύτερη όταν υπέγραψα τον Κριστιάνο Ρονάλντο», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο Αλ Μουαμάρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρόεδρος έχει ανεχθεί πολλά από τον Πορτογάλο, όπως τους τσακωμούς του με τον προπονητή Ρούντι Γκαρσιά (αποχώρησε) και την άσεμνη χειρονομία με το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων του προς την εξέδρα.

Ως εκ τούτου κάθε άλλο παρά αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις, ειδικά αν χαθεί το πρωτάθλημα, που θα μπορούσαν να φτάσουν ως και τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.