Skip to main content

Οι Χιτ απέκλεισαν τους Μπακς του Αντετοκούνμπο με μυθικό Μπάτλερ

Michael McLoone – USA TODAY Sports via REUTERS

Οι Μαϊάμι Χιτ ολοκλήρωσαν τη μεγάλη έκπληξη και με 128-126, έκαναν το 4-1 και πέταξαν εκτός συνέχειας play-offs τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μπορεί οι Μιλγουόκι Μπακς να τερμάτισαν στη κανονική διάρκεια του NBA με το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα αλλά τα play-offs είναι μια άλλη, διαφορετική ιστορία και αυτό το σκληρό μάθημα το πήραν από τους Μαϊάμι Χιτ. Οι Χιτ νίκησαν και πάλι τους Μπακς, αυτή την φορά με 128-126 και με 4-1 πήραν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Τα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο παρουσίασαν απογοητευτικό πρόσωπο και σε ακόμη ένα ματς της σειράς… αυτοκτόνησαν, καθώς στο τέλος της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά με 102-86.

Η ομάδα από το Μαϊάμι έφτασε στην υπέρβαση, έχοντας σε επικό βράδυ τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος είχε 42 πόντους με 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ στο πλευρό του στάθηκε ο Μπαμ Αντεμπάγιο με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Όσον αφορά τον Giannis; Το πάλεψε αλλά ένας κούκος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με  38 πόντους, 20 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής, με 12/22 δίποντα και 9/19 βολές.