Skip to main content

Ανατροπή τίτλου για τον Ολυμπιακό

Η πειραϊκή ομάδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από τον ΠΑΟΚ αλλά με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας ανέτρεψε τη δυσμενή κατάσταση και προηγείται 2-1 νίκες στους τελικούς.

Στο κορυφαίο παιχνίδι της περιόδου κι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών στη Volley League των Ανδρών ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει 0-2 σετ από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, αλλά ανέβασε ταχύτητα και με τρία συνεχή κερδισμένα σετ έφτασε σε εκπληκτική ανατροπή επικρατώντας με 3-2 ύστερα από 3 ώρες παιχνιδιού.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟΚ και χρειάζονται άλλη μια νίκη, την οποία θα επιδιώξουν να κατακτήσουν στην Πυλαία την Παρασκευή 28 Απριλίου (19:15).

Σε περίπτωση επικράτησης του «Δικέφαλου» ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο και τελευταίο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη την Τρίτη 2 Μαΐου (19:15).

Είναι η πρώτη φορά στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε τελικούς πρωταθλήματος που ο Ολυμπιακός ανατρέπει το σκορ από 0-2 σετ.

Από το σημείο εκείνο ο «Δικέφαλος», που ήταν ανώτερος όσο είχαν δυνάμεις και καθαρό μυαλό Βαν ντε Ντρις και Ράπτης, «ξεφούσκωσε», οι γηπεδούχοι έβγαλαν ενέργεια και βρήκαν λύσεις από τον πάγκο με την είσοδο του Παπαγγελόπουλου, φτάνοντας σε σερβίς τίτλου στο επόμενο παιχνίδι.