Skip to main content

Kλοπ: Χτίζουμε κάτι νέο και διαφορετικό στη Λίβερπουλ

REUTERS/Molly Darlington

O Γερμανός προπονητής των Reds έχει αρχίσει να σκέφτεται ήδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Λίβερπουλ πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Λιντς, δείχνει να είναι έτοιμη για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά το μυαλό του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται ήδη στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως δημιουργεί κάτι καινούριο και διαφορετικό ενόψει της νέας σεζόν και θέλει το καλύτερο δυνατό φινάλε στη φετινή Premier League για να αποτελέσει την βάση στο ποδοσφαιρικό του οικοδόμημα.

«Πού θα καταλήξουμε, δεν ξέρω. Αλλά θα συνεχίσουμε και μετά από αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε όλα τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις για να οικοδομήσουμε και να κατανοήσουμε που βρισκόμαστε, ώστε να μπορούμε να χτίσουμε κάτι νέο, κάτι ελαφρώς διαφορετικό» είπε αρχικά μετά την εξάρα επί της Λιντς και συνέχισε:

«Αν δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα αυτή τη σεζόν, τότε πρέπει να χτίσουμε πάνω στις καλές εμφανίσεις. Σκέφτομαι έτσι αντί να σκέφτομαι πού θα καταλήξουμε στην βαθμολογία.

Δεν έχω ιδέα αν μπορούμε να πλησιάσουμε στην 4η θέση, αλλά δεν είναι πολύ σημαντικό. Θα ήθελα να μας δω με την ίδια επιθυμία, πάθος και κατανόηση που δείξαμε απόψε. Είναι δουλειά μας να βρούμε αυτή τη συνέπεια».