Skip to main content

Super League: Κρίσιμη στροφή για τον τίτλο, ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Με το ντέρμπι της Τούμπας να δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play-offs συνεχίζεται την Κυριακή(2/4) η μάχη του πρωταθλήματος.

Μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, τα play-offs επιστρέφουν και πάλι σήμερα, Κυριακή 2 Απριλίου, με ακόμη μία κρίσιμη στροφή για τον τίτλο.

Η 2η αγωνιστική ξεκινά στις 18:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο και η νίκη είναι μονόδρομος για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει έρχεται στις 19:30. Στο ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, αν χάσουν, θα μείνουν πολύ πίσω στη διεκδίκηση της κορυφής, ενώ η Ένωση μετά την ισοπαλία με τους «πράσινους»’ στην Opap Arena, δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες.

Στις 21:00 στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη. Η ομάδα του Μίτσελ έχει μπει για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος και το «τρίποντο» αποτελεί επιτακτική ανάγκη στο κυνήγι του «τριφυλλιού».

Συνοπτικά:

18:00: Παναθηναϊκός-Βόλος (CosmoteSport1)

19:30: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Novasports Prime)

21:00:  Ολυμπιακός-Άρης (CosmoteSport1)

H βαθμολογία: Παναθηναϊκός 62, ΑΕΚ 60, Ολυμπιακός 59, ΠΑΟΚ 57, Άρης 40, Βόλος 39.