Skip to main content

Κρίσιμα ραντεβού για την επιστροφή του Μέσι στη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει πράξη το όνειρο της μεγάλης επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη και τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις με την πλευρά του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου.

Ολόκληρος ο οργανισμός της Μπαρτσελόνα θέλει από την διοίκηση του συλλόγου να διορθώσει το ιστορικό λάθος της φυγής του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι του 2021 και παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, o πρόεδρος των ”μπλαουγκράνα”, Χουάν Λαπόρτα έχει ξεκινήσει την ”επιχείρηση” επιστροφής του Pulga στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά media, οι ιθύνοντες της Μπάρτσα και η πλευρά του Μέσι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν το πως θα γίνει πράξη το όνειρο της μεγάλης επιστροφής. Σε επίπεδο προθέσεων αμφότεροι θέλουν να συνεργαστούν ξανά, όμως, το μεγάλο ”αγκάθι” παραμένει το οικονομικό.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τρόπους να ικανοποιήσει τον Μέσι και ένας πιθανός δρόμος είναι και εκείνος της αμοιβής του μέσα από τα έσοδα από το φιλικό που θα γίνει προς τιμήν του στο Καμπ Νου.

Το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο, την ώρα που η Παρί προσπαθεί και εκείνη από την πλευρά της να κρατήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ στο έμψυχο δυναμικό της, παρά το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα.