Skip to main content

Μελισσανίδης: Ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν ο ίδιος

Η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ στη σύσκεψη με ΕΠΟ-Μπένετ ήταν πως υπάρχει πρόοδος κι αυτό αποδεικνύεται από το ότι το πρωτάθλημα διεκδικείται από τέσσερις ομάδες.

Στα βήματα προόδου που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην κατεύθυνση της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου εστίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την τοποθέτησή του στη διάρκεια της συνάντησης των πρόεδρων των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πλέι οφ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Ο κ. Μελισσανίδης έκανε αναφορά σε καταστάσεις επί παλαιότερων διοικήσεων της Ομοσπονδίας, πριν τη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, το 2016, ενώ επικαλέστηκε το ότι από το καλοκαίρι του 2014 έως το καλοκαίρι του 2015, είχε αλλάξει κατ’ επανάληψη η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

«Υπάρχει μεγάλη πρόοδος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια το πρωτάθλημα και είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου από την εποχή που ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος», υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση, η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρίνισε ότι η αναφορά αφορούσε την περίοδο κατά την οποία στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ επικρατούσε η εξής κατάσταση:

«Κάθε φορά που θεωρούσαν πως δεν είχαν το 100-0 υπέρ τους, άλλαζαν την ΚΕΔ εν ψυχρώ, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς να κουνιέται φύλλο. Είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο είχαν απαξιώσει την επιτροπή διαιτησίας, πόσο χαμηλά είχαν φτάσει την ΕΠΟ, δεν κρατούσαν ούτε τα προσχήματα. Έκαναν επίδειξη δύναμης με συνεχείς αλλαγές, ανάλογα με το αν θεωρούσαν κάποιον απόλυτα ελεγχόμενο ή όχι».