Skip to main content

Ολυμπιακός: Για τη δεύτερη νίκη στη «διαβολοβδομάδα» κόντρα στη Μπάγερν

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τη Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ(21:00, Novasports Prime) για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά την νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ (21:00, Novasports Prime) με στόχο να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και να παραμείνει στη κορυφή της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των ”ερυθρολεύκων”, Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και στάθηκε στο πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι Βαυαροί αν η ομάδα του δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει.

«Παίζουμε το τέταρτο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες. Βέβαια το ίδιο κάνει και η Μπάγερν. Όμως, συσσωρευτικά πρέπει ξεχνάμε γρήγορα τι έγινε χθες και αύριο να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχει η Μπάγερν να προλάβει τα πλέι οφ, αλλά είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Μια ομάδα που επιτίθεται πολύ καλά στην μπάλα και αν δεν έχει υπομονή να κυκλοφορήσεις καλά τη μπάλα για να δεις τι σου δίνει αυτή η άμυνα.

Είναι μια καλά δομημένη ομάδα, έχει μεγάλη ποσότητα γκαρντ. Έξι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν ο κάθε ένας από αυτούς είκοσι πόντους στο παιχνίδι. Και γενικά αν υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν το δύσκολο και το αυριανό είναι το εύκολο, είναι τελείως λάθος», τόνισε ενόψει του παιχνιδιού ο Έλληνας κόουτς.

Διαιτητές θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Ματέι Μπολτάουζερ και Μαξίμ Μπουμπέρτ.