Skip to main content

Ίδια γεύση και στο Μονακό ο Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι» έμεινε στο παιχνίδι στις πρώτες τρεις περιόδους αλλά δεν άντεξε ως το τελικό φίνις και γνώρισε τη 19η εφετινή ήττα σε 27 αγώνες στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε όσο μπορούσε στο Πριγκιπάτο απέναντι στη Μονακό, ήταν στο παιχνίδι για 30 λεπτά αλλά δεν απέφυγε ακόμη μια ήττα στην εφετινή Ευρωλίγκα, τη 19η σε 27 αγώνες.

Οι «Πράσινοι» έχασαν (84-70) για έκτο κατά σειρά αγώνα, με τους Μονεγάσκους να βελτιώνουν το ρεκόρ τους σε 17-10 και να ονειρεύονται τετράδα και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά στα πρώτα τέσσερα λεπτά, αλλά στη συνέχεια οι Γάλλοι κυριάρχησαν στο επιθετικό ριμπάουντ και πήραν μικρό προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου (21-17).

Ο Χρήστος Σερέλης δοκίμασε διάφορα σχήματα λόγω των απουσιών σε περιφέρεια και ρακέτα, αλλά δεν πήρε κάτι. Η Μονακό χτύπησε με τους Λόιντ και Οκόμπο, που με προσωπικές φάσεις έφεραν το +10 (35-25) στο 16΄, για να κλείσει το ημίχρονο με το «Τριφύλλι» στο -6 (42-36).

Η άνοδος του Μπέικον στο β΄ ημίχρονο έδωσε επιθετικές λύσεις και ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε (51-51) στο 28΄. Από εκείνο το σημείο όμως ο Τζέιμς πήρε πρωτοβουλίες, Λόιντ και Ντιαλό επανάκαμψαν στο σκοράρισμα και η Μονακό έφτασε έως και το +20 (79-59) στο 38΄.