Skip to main content

Mπαπέ: Θέλω περισσότερους τίτλους στη Παρί και τη Χρυσή Μπάλα

REUTERS/Sarah Meyssonnier

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έγινε το βράδυ του Σαββάτου ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί και μίλησε για τα επόμενα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

Ο Κιλιάν Μπαπέ έφτασε κόντρα στη Ναντ τα 201 γκολ με τη φανέλα της Παρί και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Ο Γάλλος σούπερ σταρ με το χαμόγελο στα χείλη μίλησε για τα όνειρά του, τονίζοντας πως θέλει περισσότερους ομαδικούς τίτλους με την ομάδα του, αλλά και τη Χρυσή Μπάλα.

«Είναι προνόμιο να παίζεις στην Παρί. Είναι ιδιαίτερο να είσαι παίκτης της, καθώς αυτή είναι η πόλη μου. Είμαι εδώ για να γράψω ιστορία, στη Γαλλία, στην πρωτεύουσα, στη χώρα μου, στην πόλη μου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι όμορφο που έγινα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί, αλλά θέλω να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους με την ομάδα. Δεν είναι μόνο οι ατομικές διακρίσεις, αλλά και οι συλλογικές.

Είμαι πολύ χαρούμενος στην Παρί και δεν σκέφτομαι να φύγω, απολαμβάνω τη ζωή στο Παρίσι. Η επόμενη αποστολή μου είναι να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα κάποια στιγμή».