Skip to main content

Η Formula 1 «τρέχει» στο γήπεδο της Τότεναμ

Η κορυφαία διοργάνωση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και η διάσημη αγγλική ομάδα υπέγραψαν πολυετή συμφωνία συνεργασίας.

Η Formula 1 συνεχίζει να κοιτάζει προς το μέλλον, με στόχο να εντοπίσει τα νεαρά ταλέντα του αύριο. Σε αυτό το πλαίσιο, υπέγραψε με την Τότεναμ στρατηγική συνεργασία διάρκειας 15 ετών, η οποία θα περιλαμβάνει και την κατασκευή ηλεκτρικής πίστας καρτ εντός του γηπέδου του αγγλικού συλλόγου.

Η νέα εγκατάσταση, η οποία θα βρίσκεται κάτω από τη Νότια κερκίδα, θα ανοίξει αργότερα φέτος. Θα διαθέτει ξεχωριστές πίστες για ενήλικες και νεαρούς, αμφότερες με πιστοποίηση από την Εθνική Ένωση Karting.

Επιπλέον, η εγκατάσταση θα περιλαμβάνει διαδραστικές δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού και καταστήματα τροφίμων και ποτών.

«Μαζί, η Formula 1 και η Τότεναμ θα αναπτύξουν ένα νέο πρόγραμμα ακαδημίας οδηγών που στοχεύει να διευρύνει τη δεξαμενή ταλέντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να βοηθήσει στην αναγνώριση της επόμενης γενιάς οδηγών F1», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της κορυφαίας κατηγορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Η Formula 1 και ο σύλλογος θα οργανώσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες για σχολεία για να εμπλακούν ντόπιοι νέοι στον κόσμο της αυτοκίνησης και να αναδείξουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας και μονοπάτια σε τομείς όπως η μηχανική και η ανάπτυξη λογισμικού».

naftemporiki.gr