Skip to main content

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τον Πετράκη

Ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να διατηρήσει το συγκρότημα της Βοιωτίας στη Σούπερ Λίγκα.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και ο Γιάννης Πετράκης είναι ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού και αντικαταστάτης του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Η συνεργασία με τον Βόσνιο τερματίστηκε χθες και μία ημέρα αργότερα η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη, που αναλαμβάνει δύσκολο έργο παραλαμβάνοντας τους «πράσινους» στη 13η και προτελευταία θέση της κατάταξης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Γιάννης Πετράκης. Γενημμένος στις 20/5/59 στο Ρέθυμνο, την φετινή σεζόν βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην Κύπρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ενώ πέρυσι διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λεμεσού και παλαιότερα καθοδήγησε μεταξύ άλλων τους ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, ΟΦΗ, ΑΟ Χανιά, Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης.

Τη σεζόν 2014-15 αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη Super League! Ο κ. Πετράκης θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, στις εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας. Κόουτς, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!».