Skip to main content

Ρεάλ Μαδρίτης: Η κλεψύδρα του Αντσελότι και η προοπτική του Ραούλ

REUTERS/Juan Medina

Ο Ιταλός προπονητής που παίζει το... κεφάλι του στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Ρεάλ σε περίπτωση «διαζυγίου».

Η ήττα στη Μαγιόρκα έφερε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο -8 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Οι «μερένχες» έχασαν το Σούπερ Καπ από τους Καταλανούς, η εικόνα της ομάδας πάνω στο χορτάρι είναι προβληματική και το μέλλον του Κάρλος Αντσελότι φαντάζει αβέβαιο σύμφωνα με δημοσίευμα του «Relevo».

Ο Ιταλός προπονητής αδυνατεί μέχρι στιγμής να βρει τις λύσεις στα προβλήματα και η διοίκηση του συλλόγου περιμένει την αντίδραση της ομάδας, με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στο Μαρόκο. Σε περίπτωση που ο 63χρονος τεχνικός οδηγήσει τη Ρεάλ στο τρόπαιο τότε σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ θα κερδίσει ένα… κανονάκι μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Σε αντίθετη περίπτωση είναι πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου και τότε πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο θρύλος της Ρεάλ, Ραούλ, ο οποίος προπονεί τη δεύτερη ομάδα.

Ο παλαίμαχος άσος αρνήθηκε πρόσφατα την πρόταση από την Λιντς και στην ιβηρική χερσόνησο θεωρούν πως αυτή η απόφαση έχει να κάνει με τις πιθανές εξελίξεις στο πάγκο των «μερένχες». Ο Ραούλ, εξάλλου, θεωρείται ως ένα από τα πιο hot ονόματα νεαρών προπονητών και το πρότζεκτ με το όνομά του φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε περίοπτη θέση στα σχέδια της διοίκησης του μαδριλένικου κλαμπ.