Skip to main content

Ολυμπιακός και Άρης για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη με 1-0 στο Φάληρο, ενώ καθόλου άγχος δεν υπάρχει στην ΑΕΚ που παίζει στις Σέρρες με «προίκα» το 3-0 στην OPAP Arena.

Σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τα πρώτα παιχνίδια, αμφίρροπη ως προς την πρόκριση είναι μόνο η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, που θα φιλοξενηθεί απόψε στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για τρίτη φορά σε διάστημα δέκα ημερών. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν νικητές με το ίδιο σκορ (1-0) και στις δύο προηγούμενες, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την πρώτη εξ αυτών να διεξάγεται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Στο «Κλ. Βικελίδης» ωστόσο οι Θεσσαλονικείς έχουν άλλη δυναμική, όπως είχε αποδειχθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας που νίκησαν (2-1) με ανατροπή.

Αυτή που σίγουρα δεν αγχώνεται είναι η ΑΕΚ. Το 3-0 της Νέας Φιλαδέλφειας δίνει τη δυνατότητα στον Ματίας Αλμέιδα να έχει το κεφάλι του ήσυχο ενόψει της ρεβάνς στις Σέρρες, απέναντι στον πρωτοπόρο του Α΄ ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2 Πανσερραϊκό και ταυτόχρονα να φρεσκάρει την ομάδα του.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί σήμερα (25/1, 17:30), ενώ θα ακολουθήσει το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μεταξύ «κίτρινων» κι «ερυθρόλευκων», με ώρα έναρξης στις 19:30.