Skip to main content

«Κόλλησε» στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν άλλους δύο βαθμούς φέτος σε παιχνίδι που είχαν προηγηθεί, αδυνατώντας να εκμεταλλευτούν την ήττα του Παναθηναϊκού για να μειώσουν στους 4 βαθμούς από την κορυφή.

Νέα «γκέλα» του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, καθώς αν και προηγήθηκε στο Περιστέρι το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, στο φινάλε της 19ης ημέρας, βρήκε τους «ερυθρόλευκους» ισόπαλους 1-1 με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Με προβλήματα στην ανασταλτική και αμυντική λειτουργία, η πειραϊκή ομάδα δεν κατάφερε να επωφεληθεί  από το «διπλό» του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για να μειώσει τη διαφορά στους 4 βαθμούς από τους πρωτοπόρους «πράσινους».

Οι γηπεδούχοι είχαν την προβολή του Στρούγγη στο 13΄ από κόρνερ του Ροτάριου, με τον Πασχαλάκη να «απογειώνεται» για να αποκρούσει ψηλά στη γωνία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον έλεγχο του αγώνα αλλά ήταν ανούσιοι, αρκούμενοι σε δύο σουτ από τον Μπιέλ (24΄) και τον Φορτούνη (34΄), με τον Γιαννιώτη να επεμβαίνει θετικά σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Τελικά η ομάδα του Μίτσελ άνοιξε το σκορ στο 54΄, όταν ο Εμβιλά βρήκε τον Μπιέλ, ο οποίος έβγαλε κάθετα για τον Μπακαμπού που εκτέλεσε τον Γιαννιώτη ανοίγοντας το σκορ, με το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο 61΄ η κεφαλιά του Φριτζόνσον έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια αστόχησε ο Ντε Μποκ από εξαιρετική θέση, αλλά στο 64΄ από μπαλιά του Ρομπάιγ στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού ο Φριτζόνσον «κρέμασε» τον Πασχαλάκη και ισοφάρισε.

Το 1-1 έμεινε τελικά ως τη λήξη, αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ σε ωραία ατομική προσπάθεια του Χάμες.