Skip to main content

Ντέρμπι στη Λεωφόρο, σε Νίκαια και Περιστέρι ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Η 19η αγωνιστική ολοκληρώνεται με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ανάμεσα στις οποίες δεσπόζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το ντέρμπι της Λεωφόρου, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, η αυλαία της οποίας άνοιξε την Παρασκευή στο Αγρίνιο και συνεχίστηκε χθες (21/1) σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και Ηράκλειο.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τίθενται εκ νέου αντιμέτωποι.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα μετά τη νίκη τους την Τετάρτη στο Κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα είναι κάτι διαφορετικό και η ασφυκτικά γεμάτη Λεωφόρος θα δώσει έξτρα ώθηση στους γηπεδούχους.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στη Νεάπολη για να αντιμετωπίσει τον ουραγό, γεμάτο προβλήματα και χωρίς εντός έδρας νίκη Ιωνικό, ενώ ο Ολυμπιακός, που ακολουθεί την Ένωση στην κατάταξη, θα μεταβεί στο Περιστέρι για να παίξει με τον Ατρόμητο.

Τέλος, στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας που είναι ταυτόχρονα και ντέρμπι παραμονής, ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας την Λαμία.

Το πρόγραμμα (Κυριακή 22/1):

  • 16:00 Ιωνικός – ΑΕΚ
  • 17:00 Λεβαδειακός – Λαμία
  • 19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
  • 20:30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός