Skip to main content

Όλα «μηδέν» στο ντέρμπι της απογοήτευσης

REUTERS/Phil Noble

Λίβερπουλ και Τσέλσι δεν διάγουν καλή περίοδο και το απέδειξαν σήμερα στο «Άνφιλντ» μένοντας στο 0-0 ύστερα από ένα πολύ μέτριο παιχνίδι.

Λίβερπουλ και Τσέλσι συνέχισαν τις απογοητευτικές τους σεζόν, καθώς οι δύο ομάδες που είχαν πληγεί από τραυματισμούς αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Άνφιλντ», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Premier League.

Η Τσέλσι πίστεψε για λίγο ότι είχε προηγηθεί στο τρίτο λεπτό όταν ο Κάι Χάβερτς σκόραρε από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά το VAR έδειξε τον Γερμανό διεθνή σε θέση οφσάιντ.

Η Λίβερπουλ έμοιαζε να έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της καθώς προσπαθούσε να αποφύγει μια τρίτη συνεχή ήττα στο πρωτάθλημα, δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες, με το νέο μεταγραφικό απόκτημά της, τον Κόντι Χάκπο, να χάνει την καλύτερη απ΄ αυτές στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν στο β΄ ημίχρονο τον Ουκρανό Μιχάιλο Μούντρικ, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο με πολλά χρήματα, αλλά, ενώ ήταν ζωηρός δεν μπόρεσε να σηκώσει τους «Μπλε», οι οποίοι κέρδισαν έναν βαθμό που τους αφήνει 10ους στη βαθμολογία, με τη Λίβερπουλ όγδοη.