Skip to main content

Στον ΟΦΗ ο Μάρκο Μπάκιτς

Ο Μαυροβούνιος διεθνής μέσος ανακοινώθηκε από το σύλλογο του Ηρακλείου, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση έτος.

Μεταγραφική ενίσχυση για τον ΟΦΗ, που απόκτησε έως το 2024 τον Μάρκο Μπάκιτς.

Πρόκειται για έναν 29χρονο Μαυροβούνιο μέσο, που είναι 21 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και αποκτήθηκε από την Μπουντούτσνοστ.

Ο Μπάκιτς έχει πλούσιο βιογραφικό και αξιοσημείωτη εμπειρία, αφού στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, έχει παίξει στην Ιταλία για Τορίνο, Φιορεντίνα, Σπέτσια, στην Πορτογαλία για Μπελενένσες και Μπράγκα, στην Ισπανία για την Αλκορκόν και στο Βέλγιο με τη Μουσκρόν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Marko Bakić, o οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 1,5 έτους.

Ο 29χρονος μέσος είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, ενώ μετράει συμμετοχές σε Champions League και Europa League.

Γεννήθηκε στην πόλη Budva την 1η Νοεμβρίου 1993 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Mogren. Το 2012 μετακόμισε στην Ιταλία με μεταγραφή στην Torino, ενώ φόρεσε επίσης τα χρώματα της Fiorentina και της Spezia.

Στην Πορτογαλία αγωνίστηκε με τις Belenenses και Braga, έπαιξε στην ισπανική Alcorcon και στο Βέλγιο με την Mouscron. Tον περασμένο Σεπτέμβριο επέστρεψε στο Μαυροβούνιο για λογαριασμό της Buducnost Podgorica.

Ο Marko Bakić μετρά 21 συμμετοχές μέχρι στιγμής με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, έχοντας αγωνιστεί και στις ηλικιακές κατηγορίες U19 και U21. Marko, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!».