Skip to main content

Αλλοδαποί διαιτητές στα ντέρμπι του Κυπέλλου

Ο Πορτογάλος Μαρτίνς θα διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Άρης στο Φάληρο και ο Σλοβένος Βίντσιτς το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα.

Αλλοδαποί θα είναι οι διαιτητές στους πρώτους αγώνες-ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός και ΟλυμπιακόςΆρης, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Για το παιχνίδι της Τούμπας ορίστηκε ο Σλάβκο Βίντσιτς, που ανήκει στην elite κατηγορία της UEFA. Ο 43χρονος Σλοβένος θα διευθύνει παιχνίδι των δύο ομάδων για δεύτερη φορά, ενώ κατά το παρελθόν έχει σφυρίξει σε πέντε αγώνες του «Δικέφαλου» στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση του «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρεθεί ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς (πρώτη κατηγορία της UEFA), ο οποίος στο παρελθόν είχε ασκήσει καθήκοντα VAR στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης 2-1 (4/3/2020) και στο παιχνίδι πρωταθλήματος ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3 (21/11/2021).

Την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία, ενώ διαιτητής στο ματς Απόλλων ΠαραλιμνίουΛαμία ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπαλάς από το σύνδεσμο της Ηπείρου, στη μοναδική συνάντηση των προημιτελικών που θα διεξαχθεί χωρίς VAR.