Skip to main content

Δοκιμασία για Παναθηναϊκό, εντός έδρας ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Οι «πράσινοι» έχουν θεωρητικά δύσκολο έργο στα Γιάννενα, ενώ η Ένωση και οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις έδρες τους Παναιτωλικό και Άρη.

Μετά την πρώτη ήττα εντός συνόρων, από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί σήμερα στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ θέλοντας να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον «Δικέφαλο».

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» συγκέντρωσε οκτώ βαθμούς στα τέσσερα παιχνίδια του μετά την επανέναρξη, νικώντας την ΑΕΚ (2-1) και αποσπώντας ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στα Γιάννινα (2-2).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» τον Παναιτωλικό, που συμπλήρωσε τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων.

Ο Ολυμπιακός, με το αήττητο σερί των εννέα αγωνιστικών, υποδέχεται στον Πειραιά τον Άρη που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να σταθεροποιηθεί στην εξάδα.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που διέκοψαν το φετινό αήττητο του Ολυμπιακού (2-1 στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου) κι εμφανίζονται ενισχυμένοι με τις προσθήκες των Νταρίντα και Καμαρά.

Ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει στην αρκαδική πρωτεύουσα τον Λεβαδειακό, με τους Αρκάδες να ευελπιστούν να πλησιάσουν την εξάδα και τους Βοιωτούς να ξεφύγουν από την τελευταία δυάδα.

Τη Δευτέρα στη Νεάπολη, τέλος, ο ουραγός Ιωνικός θα αναζητήσει απεγνωσμένα τη δεύτερη φετινή νίκη καθώς φιλοξενεί τον ντεφορμέ Βόλο που, ωστόσο, διατηρείται στη ζώνη των πλέι οφ.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

  • 16:00 OPAPArena, ΑΕΚ – Παναιτωλικός
  • 17:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός
  • 19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης
  • 20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

  • 19:30 Ιωνικός – Βόλος