Skip to main content

Στάση… «Βία ντελ Μάρε» για τη Μίλαν

REUTERS/Alberto Lingria

Η Λέτσε έδωσε συνέχεια στην καλή πορεία της υποχρεώνοντας σε ισοπαλία (2-2) την πρωταθλήτρια Μίλαν στην Απουλία και φέρνοντάς την στο -9 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Ενώ η Νάπολι συνεχίζει να προελαύνει, η Μίλαν παλεύει να βρει το βαθμό της ισοπαλίας…

Οι πρωταθλητές έμειναν στο 2-2 στην Απουλία και στο στάδιο «Βία ντελ Μάρε» απέναντι στη Λέτσε για τη 18η αγωνιστική και με τη δεύτερη συνεχή απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα (είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με τη Ρόμα) είδαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι να φτάνει στο +9.

Το παιχνίδι έγινε αμέσως… ανηφορικό για τους «Ροσονέρι» με το αυτογκόλ του Τεό Ερναντές στο 3ο λεπτό, το πρώτο της καριέρας του, ο οποίος επενέβη σε σέντρα του Ντι Φραντσέσκο, μετά από λάθος του Καλούλου.

Ο ίδιος ο Ντι Φραντσέσκο έφτασε κοντά στον διπλασιασμό της διαφοράς τρία λεπτά αργότερα, ενώ στο 23΄ οι «Τζιαλορόσι» έφτασαν στο 2-0 με κεφαλιά του Μπασκιρότο από σέντρα του Χιούλμαντ.

Η Μίλαν αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο: πρώτα με το… σύνηθες γκολ του Λεάο, μετά το ριμπάουντ σε απόκρουση του Φαλκόνε (58΄) και ύστερα με την κεφαλιά του Καλάμπρια (70′) για την ισοφάριση, ενώ στο 83΄ ο Τομόρι λίγο έλειψε να πετύχει ακόμα ένα αυτογκόλ, από σέντρα του Γκάλο.

Στον αγώνα του Σαββάτου (14/1) που είχε προηγηθεί, η Μόντσα προηγήθηκε με 3-0 (8΄ Τσουριά, 19΄, 55΄ Καπράρι) στην έδρα της Κρεμονέζε αλλά αγχώθηκε για να κρατήσει τη νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι μείωσαν στο γκολ με τους Τσοφάνι (67΄) και Ντέσερς (83΄), αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.