Skip to main content

Μοιρασιά για Λαμία και Ατρόμητο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια συνάντηση της 18ης αγωνιστική, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο στο «Αθανάσιος Διάκος», με την οποία άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς, όταν στο 8ο λεπτό ο Ρομπάιγ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Σαράνοφ απέκρουσε με το πόδι το πλασέ του Κιάρτανσον, ο Γκοράνοφ απέτυχε να απομακρύνει και ο Ροτάριου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου σουτ του Μπεχαράνο έφυγε πάνω από την εστία του Γιαννιώτη, ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Κιάρτανσον, στην απέναντι περιοχή, είχε σουτάρει στην αγκαλιά του Σαράνοφ.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου η Λαμία έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κορνέζου από κόρνερ του Μπεχαράνο.

Μετά το 1-1 ο αγώνας έγινε «ολάνοιχτος», με τις δυο ομάδες να αναζητούν το δεύτερο γκολ και τον Ατρόμητο να τον πλησιάζει στο 70΄, όταν το δυνατό σουτ του Φριντζόνσον σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Σαράνοφ.

Στο 81ο λεπτό αποβλήθηκε ο Γκοράνοφ αλλά η αθηναϊκή ομάδα δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την έκτη θέση, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας παραμένει προτελευταία.