Skip to main content

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τις «ρεζέρβες» η ΑΕΚ

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα νίκησε με 3-0 την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα βρέθηκε στους «8».

Η ΑΕΚ «σφράγισε» την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 3-0 της Κηφισιάς στη ρεβάνς της OPAP Arena, με σκόρερ τους Μουστακόπουλο (27΄), Ραντόνια (48΄) και Μαχαίρα (82΄).

Έτσι η Ένωση, που είχε νικήσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του ζευγαριού ΠανσερραϊκόςΑπόλλων Πόντου.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δει σε συνθήκες αγώνα παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής και ειδικά οι δύο σκόρερ, που προέρχονται από τη β΄ ομάδα του συλλόγου.

Ο Μουστακόπουλος στο 27΄ με απίθανο σουτ από τα τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Αγριμάκη, για να διπλασιάσει στο 48΄ ο Ραντόνια με κοντινό πλασέ, από σέντρα του Ρότα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83΄ ο Μαχαίρας από γύρισμα του Πινέδα. Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ΑΕΚ απέτισε φόρο τιμής με μήνυμα στους φωτεινούς πίνακες της OPAP Arena στους δύο φιλάθλους της που έφυγαν από τη ζωή.

Ο 57χρονος Γιώργος Σταυρινός είχε υποστεί ανακοπή μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έχασε τη ζωή του την Κυριακή.

Απόψε, έγινε γνωστό πως απεβίωσε και ο 64χρονος Νίκος Καζαντζόγλου, ο οποίος επίσης είχε υποστεί ανακοπή στη Θύρα 26, στο ίδιο παιχνίδι και νοσηλευόταν στο ΚΑΤ.