Skip to main content

Aνταρσία από τον Έντσο Φερνάντες για να υπογράψει στη Τσέλσι

REUTERS/Kai Pfaffenbach/File Photo

Ο Αργεντινός μέσος πήγε στην Αργεντινή, απουσίασε από την προπόνηση της Μπενφίκα και πιέζει για να παραχωρηθεί στη Τσέλσι.

Ό,τι περνάει από το χέρι του για να φύγει από την Μπενφίκα και να υπογράψει στη Τσέλσι κάνει ο Έντσο Φερνάντες. Ο 21χρονος Αργεντινός μέσος απουσίασε από την σημερινή προπόνηση των ”αετών”, πήγε στην Αργεντινή και πιέζει ασφυκτικά για να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στην ομάδα του και τον αγγλικό σύλλογο.

Πάντως, ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ… κάρφωσε τη Τσέλσι και επί της ουσίας την κατηγόρησε για τη στάση του παίκτη.

«Δεν ήταν εδώ, δεν είχε άδεια να πάει στην Αργεντινή, έχασε την προπόνηση κι αυτό δεν είναι αποδεκτό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η κατάσταση για αυτόν δεν είναι εύκολη. Έπαιξε ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο, έγινε πρωταθλητής, δέχθηκε προτάσεις και υπάρχουν πολλά χρήματα στο τραπέζι.

Όταν είσαι νεαρός παίκτης, αυτό σε μπερδεύει. Όλοι ξέρουν ότι έχει μια ρήτρα στο συμβόλαιό του. Υπάρχει μια ομάδα που θέλει τον παίκτη μας. Ξέρουν ότι μπορούν να αποκτήσουν αυτόν τον παίκτη μόνο όταν πληρώσουν αυτήν τη ρήτρα. Αυτό που κάνουν είναι ασέβεια…».