Skip to main content

Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Νίκαια

(ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με σοβαρή εικόνα, ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Ιωνικό με 2-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Υπόθεση ενός ημιχρόνου η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού που χάρη σε γκολ των Μπακαμπού και Φορτουνή πέρασε άνετα από τη Νίκαια με 2-0.

Με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με σοβαρή εικόνα, ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Ιωνικό με 2-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League και πλησίασε στη δεύτερη θέση την ΑΕΚ, όντας στο -3 από την Ένωση.

Η ομάδα του Μίτσελ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 13′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φορτούνη. Στο 20′ ο Μπακαμπού και στο 27′ o Χάμες δεν βρήκαν στόχο με την υπεροχή των ”ερυθρολεύκων” να καρποφορεί στο 34′. Ο Ινμπόμ Χουάνγκ πάσαρε στον Μπακαμπού και ο έμπειρος φορ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.  Έξι λεπτά αργότερα ο Φορτούνης με ένα υπέροχο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού και… κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι… έσβησε, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν στο ρελαντί το υπέρ τους 2-0, με τον Ιωνικό να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά για να μπει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Ο Μπουχαλάκης στο 89′ και ο Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσαν να γράψουν το 3-0.