Skip to main content

Μεταγραφική έκπληξη από τη Μίλαν

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας απόκτησε τον 24χρονο Κολομβιανό τερματοφύλακα Ντένις Βάσκες, που έπαιζε στο πρωτάθλημα της Παραγουάης.

Μεταγραφή-έκπληξη από την Μίλαν, η οποία απόκτησε νέο τερματοφύλακα: είναι ο Ντέβις Βάσκες, που θα ενταχθεί στους «Ροσονέρι» από την Γκουαρανί της Παραγουάης.

Ο γεννημένος το 1998 τερματοφύλακας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα από τον Στέφανο Πιόλι, ο οποίος ακόμα προβληματίζεται με το νοκ άουτ του Μαϊνιάν.

Μετά τις ήττες στα φιλικά πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η διοίκηση των Λομβαρδών αποφάσισε να επιταχύνει και να αποκτήσει τον Κολομβιανό πορτιέρε, αφού ο Μαϊνιάν θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες, ενώ οι Ταταρουσάνου και Μιράντε δεν έχουν πείσει.

Ο Ντέβις Στίβεν Βάσκες Λαχ γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1998 στη Μπαρανκίγια, είναι 24 ετών και έχει ύψος 1,93 μέτρα. Αυτή δεν θα είναι πάντως η πρώτη του εμφάνιση στην Ιταλία, αφού το 2017 είχε παίξει δύο αγώνες στο τουρνουά του Βιαρέτζιο με τη φανέλα της Κορτουλουά (Κολομβία).

Το 2021 έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα με την Κλαμπ Γκουαρανί, στην πρώτη κατηγορία της Παραγουάης, αλλά έγινε βασικός τον Οκτώβριο του 2022.

Η επιβεβαίωση της μετακίνησής του στους «Ροσονέρι» ήρθε μέσω της ανάρτησης στο προφίλ του στο Instagram, με αυτές τις λέξεις: «2023: θα δεις, θα ξεκινήσεις τη χρονιά πραγματοποιώντας αυτό το όνειρο που περίμενες τόσο καιρό».

Το όνειρο του μεγάλου άλματος στη Serie A, στο «Σαν Σίρο» με την πρωταθλήτρια Ιταλίας…