Skip to main content

Γκουαρδιόλα και Κλοπ απόλαυσαν την επιστροφή στη δράση

Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

Η Μάνστεστερ Σίτι νίκησε την Λίβερπουλ με 3-2 σε ένα σπουδαίο ματς για το League Cup και οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν για το θέαμα που προσέφερε το μεταξύ τους παιχνίδι.

Η επιστροφή στα αγγλικά γήπεδα έγινε με παιχνίδια για την φάση των 16 του League Cup και η Σίτι σε μία σπουδαία αναμέτρηση νίκησε 3-2 την Λίβερπουλ και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά θεαματικό με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Γιούργκεν Κλοπ να συμφωνούν πως απόλαυσαν το come back μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Ήταν ένα θαυμάσιο παιχνίδι. Για εμάς είναι πάντα έτσι, προσπαθούμε πάντα να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο και πιέζουμε τους εαυτούς μας για αυτό» είπε ο Γερμανός τεχνικός των Reds ενώ ο Καταλανός κόουτς των Πολιτών, συμπλήρωσε από την πλευρά του ότι «η Λίβερπουλ και η Σίτι έχουν αμοιβαίο σεβασμό για όσα έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις τη μπάλα όταν παίζεις μαζί τους, έχουν την πιο δύσκολη δομή που έχω συναντήσει και όταν είναι πολύ καλύτεροι από εσένα μπορούν να σε διαλύσουν».