Skip to main content

Μπαρτζώκας: Αν παίξουμε καλά, μπορούμε να νικήσουμε την Φενέρ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στη πρωτοπόρο της Euroleague, Φενερμπαχτσέ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Τρίτης την Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ(13.12, 20:00) και ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στα όσα θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει το παιχνίδι κόντρα στη πρωτοπόρο της Euroleague.

«Το ότι η Φενέρ είναι πρώτη λέει κάτι. Προφανώς αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες και αυτό οφείλεται και στο καλό πρόγραμμα που είχε στην αρχή, αλλά και στα εκτός έδρας ματς που έπαιξε καλά. Είναι ένα ματς που πρέπει να το προσεγγίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα, αλλά και την ανάλογη σημασία που έχει για εμάς» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχουν κάποιες ειδικές συνθήκες. Το γεγονός ότι όχι μόνο εμείς αλλά και η Φενέρ έχουμε παίξει Παρασκευή, Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη. Είναι πολλά τα παιχνίδια και όλοι οι παίκτες όπως αντιλαμβάνεστε δυσκολεύονται να ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά θέματα μικροτραυματισμών στην ομάδα, που δεν νομίζω να αφήσουν κάποιον έξω. Μας απασχολεί το ότι κάποιοι δεν θα κάνουν προπόνηση σήμερα, αλλά θα κάνουν θεραπεία. Οπότε μένει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον πρώτο. Πιστεύουμε πως αν παίξουμε καλά θα έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε».