Skip to main content

Δύο συλλήψεις και η έρευνα για τη διάρρηξη στο σπίτι του Στέρλινγκ συνεχίζεται

REUTERS/Hannah Mckay

Στη σύλληψη δύο υπόπτων προχώρησε η αγγλική αστυνομία και ερευνά αν σχετίζονται με την υπόθεση διάρρηξης στο σπίτι του Άγγλου διεθνή.

Η αγγλική αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες, καθώς η έρευνά της για τη διάρρηξη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Αγγλίας και της Τσέλσι, Ραχίμ Στέρλινγκ, συνεχίζεται.

Ο Στέρλινγκ έχασε τη νίκη της Αγγλίας με 3-0 εναντίον της Σενεγάλης στον γύρο των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Κυριακή, λόγω της διάρρηξης στο σπίτι του, στο Σάρεϊ, που τον ανάγκασε να επιστρέψει στο Λονδίνο για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Η αστυνομία του Σάρεϊ ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Δύο άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για απόπειρα διάρρηξης το βράδυ 6 Δεκεμβρίου στην περιοχή Όξοτ. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό κράτηση.

Μετά από αναφορές για ύποπτη δραστηριότητα γύρω στις 18:40 αναπτύχθηκε ένας αριθμός πόρων, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας σκύλων και του ελικοπτέρου της αστυνομίας. Συνάδελφοί μας από την Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών παρείχαν επίσης βοήθεια».

Οι έρευνες συνεχίζονται πάντως, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει σύνδεση μεταξύ αυτών των συλλήψεων και της διάρρηξης της οικίας του Στέρλινγκ.

Ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία επιστροφής του παίκτη στο Κατάρ, με την Αγγλία να αντιμετωπίζει τη Γαλλία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το βράδυ του Σαββάτου.