Skip to main content

Λιονέλ Μέσι: Το τέλος μίας μυθικής καριέρας πλησιάζει

REUTERS/Amr Alfiky/File Photo

Το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι η τελευταία ευκαιρία του Λιονέλ Μέσι να οδηγήσει την Αργεντινή στη κορυφή του κόσμου.

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου εκμυστηρεύτηκε στον πρώην συμπαίκτη του, Εζεκιέλ Λαβέτσι, ότι δεν θα συνεχίσει για πολύ ακόμη το ποδόσφαιρο.

Το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι η τελευταία ευκαιρία του Λιονέλ Μέσι να οδηγήσει την Αργεντινή στη κορυφή του κόσμου, με τον 35χρονο θρύλο του ποδοσφαίρου να αποτελεί κατά πολλούς τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών.

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από την πορεία της ”Αλμπισελέστε” στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μέσι αποτελεί κάτι το μοναδικό για το άθλημα και το τέλος της καριέρας του θα σημάνει το φινάλε μιας ολόκληρης εποχής.

Πόσο κοντά είναι αυτό το τέλος; Σύμφωνα με όσα είπε στον πρώην συμπαίκτη του, Εζεκιέλ Λαβέτσι στο πλαίσιο μίας συνέντευξης, δεν αργεί. Ο ποδοσφαιριστής της Παρί, παράλληλα, αποκάλυψε πως θα συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει τον τρόπο και τον ρόλο που θα έχει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Λατρεύω το ποδόσφαιρο, μου αρέσει να παίζω και το απολαμβάνω, το μόνο πράγμα που έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή είναι να παίζω ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι οτιδήποτε κάνω αργότερα θα έχει σχέση, αν και δεν ξέρω τι. Δεν νομίζω ότι θα παίξω πολύ ακόμα».

naftemporiki.gr