Skip to main content

Η καθυστέρηση πληρωμής αιτία της έντασης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαπέ

Μια σύγχυση στην πληρωμή του Σεπτεμβρίου αλλά και η φόρμα του Νεϊμάρ οι αιτίες ξεσπάσματος του άσου της πρωταθλήτριας Γαλλίας, που προετοιμάζεται με την Εθνική ομάδα για να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο.

Η επιθυμία του Κιλιάν Μπαπέ, στις αρχές Οκτωβρίου, να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν έχει μια εξήγηση, όπως αναφέρει η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe: την (εν μέρει) καθυστέρηση στην καταβολή του μισθού του Σεπτεμβρίου.

Η αιχμή του δόρατος της Εθνικής Γαλλίας, με την οποία αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν εκτίμησε αυτή τη μικρή σύγχυση και δεν άργησε να την κοινοποιήσει στους υπεύθυνους και να ασκήσει πίεση, με τις συνηθισμένες πλέον δηλώσεις περί αποχώρησης, ποντάροντας στο «φάντασμα» της Ρεάλ Μαδρίτης που ενοχλεί πολύ τον πρόεδρο Αλ Κελαϊφί.

Η γαλλική εφημερίδα προχωρά, ωστόσο, ακόμη περισσότερο στην ουσία αυτής της δήλωσης λίγο πριν τον αγώνα του Champions League με την Μπενφίκα, κι ένας άλλος λόγος θα μπορούσε να είναι ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έπαιξε το πρώτο μέρος της σεζόν ως μεγάλος πρωταγωνιστής και μαζί με τον φίλο του Λιονέλ Μέσι, επίσης σε εξαιρετική φόρμα, επισκίασαν τη λάμψη του Μπαπέ. Κατά συνέπεια, ο Γάλλος δεν αισθάνθηκε στο επίκεντρο του πρότζεκτ που του υποσχέθηκε η διοίκηση.

Εντός πρότζεκτ που τον θέλει ως το πιο λαμπρό αστέρι στο στερέωμα της ομάδας και τον έπεισε να παραμείνει και να εγκαταλείψει το όνειρο άφιξης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μέρος του μισθού που έλειπε έφτασε στη συνέχεια στο λογαριασμό του Μπαπέ και, προς το παρόν, ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε, ακόμα κι αν οι πόνοι στο στομάχι του θα μπορούσαν να επιστρέψουν σύντομα.