Skip to main content

Στην Ολλανδία η ΑΕΚ για μίνι προετοιμασία, επέμβαση ο Άμραμπατ

Η Ένωση θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να πραγματοποιήσει ένα «φρεσκάρισμα» ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, προκειμένου να «φρεσκάρει» την ΑΕΚ με μια μίνι προετοιμασία.

Ο τεχνικός της Ένωσης έδωσε άδεια 12 ημερών στους ποδοσφαιριστές του, από σήμερα έως τις 26 Νοεμβρίου. Τότε θα συγκεντρωθούν στα Σπάτα για εξετάσεις και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και συγκεκριμένα το Μπεργκ-Χάμστεντε.

Στο κέντρο που οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία τους πέρυσι η αποστολή θα παραμείνει έως τις 5 Δεκεμβρίου και θα παίξει φιλικό αγώνα διάρκειας τριών ημιχρόνων, με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός προσεχώς.

Απόντες από αυτή τη μίνι προετοιμασία θα είναι οι (τραυματίες) Τσούμπερ, Άμραμπατ, Ελίασον και οι Πινέδα, Βίντα, Σιμάνσκι, Χατζισαφί και Μοχαμαντί, που θα βρίσκονται με τις Εθνικές ομάδες τους στο Κατάρ για το Μουντιάλ.

Αναφορικά με την περίπτωση του Άμραμπατ, ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για καθαρισμό στον δεξιό μηνίσκο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 έως 5 εβδομάδες.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο «κιτρινόμαυρος» επιθετικός θα είναι έτοιμος για τους πρώτους αγώνες μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.