Skip to main content

Μουντιάλ 2022: Με Σον και τους δύο διεθνείς του Ολυμπιακού η αποστολή της Ν. Κορέας

Ο Πάουλο Μπέντο κάλεσε πάντως και τον Ο Χέον Γιου για την περίπτωση που ο άσος της Τότεναμ δεν καταφέρει να είναι έτοιμος εγκαίρως.

Ο Πάουλο Μπέντο, συμπεριέλαβε τον αστέρα της Εθνικής Κορέας και της Τότεναμ, Σον Χέουνγκ Μιν, στην αποστολή για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο αρχηγός του ασιατικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά από την επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος, στην περιοχή του αριστερού ματιού.

Ο τραυματισμός προκλήθηκε στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μαρσέιγ, σε σύγκρουση με τον αμυντικό της γαλλικής ομάδας Σανσέλ Μπεμπά.

Στην αποστολή ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε επίσης τους δύο Νοτιοκορεάτες του Ολυμπιακού, τον χαφ Χβανγκ Ιν Μπέομ και τον επιθετικό Χβανγκ Ουϊ Τζο.

Στις κλήσεις βρίσκεται και ο στράικερ Ο Χέον Γιου, που όμως θα είναι στην τελική αποστολή μόνο στην περίπτωση που ο Σον δεν καταφέρει να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο.

Η Νότια Κορέα μετέχει στον 8ο όμιλο του Μουντιάλ, μαζί με την Ουρουγουάη, που θα είναι ο πρώτος αντίπαλός της στις 24 Νοεμβρίου και τις Πορτογαλία, Γκάνα.

Η αποστολή της Νότιας Κορέας:

Τερματοφύλακες: Κιμ Σέουνγκ Γιου (Αλ Σαμπάμπ), Σονγκ Μπουμ Κέουν (Τζεονμπούκ), Τζο Χέον Βου (Ουλσάν).

Αμυντικοί: Κβον Κιουνγκ Βον (Γκάμπα Οσάκα), Κιμ Μουν Χβαν, Κιμ Γιν Σου (Τζεονμπούκ), Κιμ Μιν Τζάε (Νάπολι), Κιμ Γιουνγκ Γκβον, Κιμ Τάε Χβαν (Ουλσάν), Γιουν Γιονγκ Γιου (Σεούλ), Τσο Γιου Μιν (Νταετζεόν), Χονγκ Τσουλ (Νταεγκού).

Μέσοι: Κβον Τσανγκ Χουν (Τζιμτσεόν), Να Σανγκ Χο, Να Σανγκ Χο (Σεούλ), Παϊκ Σέουνγκ Χο, Σονγκ Μιν Κιού (Τζεονμπούκ), Λι Κανγκ Ιν (Μαγιόρκα), Λι Τζάε Σουνγκ (Μάϊντς), Γέονγκ Βου Γέονγκ (Φράϊμπουργκ), Χβανγκ Ιν Μπέον (Ολυμπιακός), Χβανγκ Χι Τσαν (Γουλβς), Σον Γιου Χο (Σαντόνγκ).

Επιθετικοί: Σον Χέουνγκ Μιν (Τότεναμ), Τσο Γκουε-Σουνγκ (Τζεονμπούκ), Χβανγκ Ουί Τζο (Ολυμπιακός).