Skip to main content

Νίκη με ανατροπή και 10 παίκτες για την Μπαρτσελόνα

Παρά το γρήγορο 0-1 και την αποβολή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα ανέκαμψε στο δεύτερο ημίχρονο κι έφυγε με μεγάλη νίκη από την Παμπλόνα, παραμένοντας μόνη πρώτη ό,τι κι αν συμβεί στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Κάντιθ.

Τρεις «χρυσοί» βαθμοί στο τέλος μιας δύσκολης βραδιάς, που πιστοποιεί τον χαρακτήρα της ομάδας του Τσάβι…

Η Μπαρτσελόνα «αναστήθηκε» στο «Ελ Σαντάρ» απέναντι στην Οσασούνα, μετά από ένα «ψυχρό» γκολ που δέχτηκε και την αποβολή του Λεβαντόφσκι στο 30΄, δημιουργώντας μια απίστευτη επιστροφή στο δεύτερο ημίχρονο.

Το τελικό 2-1 του «Ελ Σαντάρ» δίνει στους Καταλανούς τη βεβαιότητα της μοναχικής πρωτοκαθεδρίας στη βαθμολογία πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να απέχει πλέον πέντε βαθμούς, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό, σε αυτή την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής, με γκολ του Νταβίντ Γκαρσία και στο 30΄ ο «Λέβα» άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες πηγαίνοντας άσχημα πάνω στον σκόρερ.

Τρία λεπτά μετά το ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Πέδρι ισοφάρισε για τους Καταλανούς, που έφτασαν στους 3 βαθμούς με το γκολ του Ραφίνια στο 85ο λεπτό.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της Τρίτης (8/11) είχαμε: Έλτσε-Τζιρόνα 1-2 (16΄ Λιρόλα – 39΄ Μαρτίν, 66΄ Καστεγιάνος) και Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαγιαδολίδ 3-0 (19΄, 51΄ Γκουρουθέτα, 78΄ Βιβιάν)