Skip to main content

Ευρωλίγκα: Απέναντι σε Ομπράντοβιτς και Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός

Η έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας φέρνει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο της Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ να επιζητά την πρώτη εντός έδρας νίκη και τους Σέρβους επίσης την πρώτη μακριά από το Βελιγράδι.

Η επιστροφή των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Ιωάννου Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ με την Παρτιζάν προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν Βελιγραδίου (3/11, 21:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. 

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς θα διεκδικήσει τη δεύτερη φετινή νίκη στη διοργάνωση (1-4 το ρεκόρ της), την ώρα που ο σύλλογος του Βελιγραδίου μετρά ρεκόρ 2-3. Με τους «πράσινους» θα κάνει ντεμπούτο ο Ντουέιν Μπέικον, ενώ οι Σέρβοι δεν έχουν διαθέσιμο τον Τζέιμς Νάναλι.

Οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν την πρώτη εφετινή εντός έδρας νίκη, καθώς η μοναδική έως τώρα σημειώθηκε στην έδρα μιας άλλης ομάδας του Βελιγραδίου, του Ερυθρού Αστέρα.

Από την πλευρά της, η Παρτιζάν εκμεταλλεύεται καλά την έδρα της αλλά εκτός πάσχει, αφού μέχρι τώρα μετρά μόνο ήττες, σε Βερολίνο (Άλμπα) και Βιτόρια (Μπασκόνια).

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα πρέπει να βρει τρόπο να περιορίσει την επίθεση της Παρτίζαν, που σκοράροντας κατά μέσο όρο 86,4 πόντους ανά αγώνα, είναι μέχρι τώρα η κορυφαία στην Ευρωλίγκα.

Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» σκοράρει 72,8 πόντους και δέχεται 81,6, ενώ οι Σέρβοι μετρούν κατά μέσο όρο παθητικό 81,6 πόντους.