Skip to main content

Ο Μπαπέ αρνείται να φωτογραφηθεί με την Εθνική Γαλλίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Κιλιάν Μπαπέ «αποφάσισε να μην λάβει μέρος στη φωτογράφηση που έχει προγραμματιστεί» για αύριο (20/0) με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, μετά την άρνηση της Ομοσπονδίας να «τροποποιήσει τη συμφωνία» για τα δικαιώματα εικόνας των ποδοσφαιριστών, ανέφερε δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) από τον Γάλλο άσο.

Ο αστέρας των «Μπλε» και της Παρί Σεν Ζερμέν «και οι εκπρόσωποί του (…) λυπούνται βαθιά που καμία συμφωνία δεν κατέστη δυνατό, όπως ζητήθηκε, να επιτευχθεί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο» γι΄ αυτό το θέμα, επί του οποίου η διαμάχη σοβεί από τον περασμένο Μάρτιο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.