Skip to main content

Αναστολή δραστηριότητας στον Κεϊτά Μπαλντέ για παράβαση του ελέγχου ντόπινγκ

Αντίο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον Κεϊτά Μπαλντέ; Μεταγραφείς το καλοκαίρι στη Σπαρτάκ Μόσχας από την Κάλιαρι, ο Αφρικανός επιθετικός δεν θα παίξει ξανά μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην εξτρέμ της -μεταξύ άλλων ομάδων- Μονακό τιμωρήθηκε από το ιταλικό δικαστήριο αντιντόπινγκ για παραβίαση ελέγχου αντιντόπινγκ, όταν έπαιζε την περασμένη σεζόν στη Σαρδηνία.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, ειδικά από τη στιγμή που ο ρωσικός σύλλογος αναφέρει ότι δεν ανακαλύφθηκε κανένα ίχνος παράνομης ουσίας κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου, μετά την ήττα της Κάλιαρι από την Ουντινέζε.

Εάν η υπηρεσία διαχείρισης της Σενεγάλης διευκρινίσει ότι η φερόμενη παραβίαση σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με το πρωτόκολλο ελέγχου ντόπινγκ, είναι βέβαιο ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα.

Ο νικητής του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022 ήταν μέρος της Εθνικής Σενεγάλης που θα αντιμετωπίσει τη Βολιβία (24 Σεπτεμβρίου) και το Ιράν (27 Σεπτεμβρίου) σε φιλικά παιχνίδια.

Αν θα παρευρεθεί ή όχι στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να αποφασίσει ο προπονητής των «Λιονταριών της Τεράνγκα», Αλιού Σισέ, γιατί μ΄ αυτή τη διακοπή ο Κεϊτά θα έλειπε έως τη φάση των «16», φυσικά εφόσον η Σενεγάλη καταφέρει να τους φτάσει…

naftemporiki.gr