Skip to main content

Πετάει η Τότεναμ του Κόντε, 6-2 τη Λέστερ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ύστερα από έναν αγώνα με εξαιρετική διακύμανση στο πρώτο ημίχρονο αλλά μονόλογο των γηπεδούχων στο δεύτερο, η Τότεναμ κατανίκησε με το εντυπωσιακό 6-2 τη Λέστερ στο Λονδίνο κι έφτασε τη Σίτι στην πρώτη θέση (17β.) ύστερα από 7 αγώνες, αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ (15β.).

Και όμως, η ουραγός Λέστερ με τον μόλις ένα βαθμό σε επτά παιχνίδια έδειξε στο πρώτο ημίχρονο πως μπορούσε να προβληματίσει τους γηπεδούχους.

Μάλιστα, το συγκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς προηγήθηκε στο 6΄ με εκτέλεση με πέναλτι του Τίλεμανς, αλλά μόλις δυο λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Κέιν.

Ο Ντάιερ έκανε το 2-1 στο 21΄ για τους «Πετεινούς», αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μάντισον στο 41΄.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα προσωπικό σόου του Σον, που μετά το 3-2 από τον Μπετανκούρ (49΄) έφτασε σε ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ (73΄, 84΄, 88΄) για το εμφατικό 6-2 της ομάδας του Αντόνιο Κόντε.

Στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι δεν δυσκολεύτηκε να περάσει από το «Μολινό» επικρατώντας 3-0 της Γουλβς με τέρματα των Γκρίλις μόλις στο πρώτο λεπτό, Χάαλαντ στο 16΄ και Φόντεν στο 69΄, ενώ η Νιούκαστλ δεν εκμεταλλεύθηκε την έδρα της, μένοντας στο 1-1 (66΄ πεν. Ίσακ – 62΄ Μπίλινγκ) με την  Μπόρνμουθ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.