Skip to main content

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τον σπουδαίο Μαρσέλο της Ρεάλ

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία από τις σημαντικότερες και πιο ηχηρές μεταγραφές των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Ολυμπιακός. 

Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Παρασκευής ισπανική τηλεοπτική εκπομπή και επιβεβαιώθηκε στην συνέχεια από το ”ερυθρόλευκο” ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές είναι κοντά στην απόκτηση του σπουδαίου Βραζιλιάνου μπακ, Μαρσέλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι έπειτα από 15 χρόνια παρουσίας στη Ρεάλ Μαδρίτης, κατακτώντας μαζί της 25 τρόπαια, στα οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο 34χρονος διεθνής άσος έφτασε κοντά στη Λέστερ κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, είχε ενδιαφέρον από Λεβερκούζεν και Νις αλλά μέχρι και σήμερα παραμένει χωρίς ομάδα. 

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του και όπως αναφέρει ο transfer guru, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ”ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Μαρσέλο, οι δύο πλευρές ανταλλάζουν έγγραφα για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του”.

Ο Μαρσέλο έχει 58 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας ενώ στη Ρεάλ έπαιξε σε 546 ματς, σκόραρε 38 γκολ και μοίρασε 103 ασίστ.