Skip to main content

Στην Αθήνα απόψε ο Βίντα

Η μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ μπήκε στην τελική ευθεία της… Ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός αναμένεται εντός της ημέρας στην ελληνική πρωτεύουσα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή στην Ένωση.

Ο Βίντα θα έρθει στην Ελλάδα από το Ζάγκρεμπ και αύριο (Σάββατο 30/7) θα υποβληθεί στις απαιτούμενες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του και ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Η ενσωμάτωσή του στην ομάδα θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα, τη Δευτέρα, αφού την πρώτη ημέρα του Αυγούστου θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις στα Σπάτα.

Η αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα (29/7) από την Ολλανδία και ο Ματίας Αλμέιδα έχει δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους την προσεχή Δευτέρα.

Όπως είναι λογικό, ο Βίντα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του. Αυτό σημαίνει πως, λογικά, δεν προλαβαίνει τον φιλικό αγώνα της άλλης Παρασκευής με την Ομόνοια, οπότε μια πρώτη γεύση του ποδοσφαιριστή αναμένεται στο επόμενο φιλικό παιχνίδι, με τον Βόλο (13/8).

Αναφορικά με τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που αναζητά η Ένωση, οι περιπτώσεις Πλάνιτς και Μινγκέθα έχουν δυσκολέψει, ειδικά εκείνη του Ισπανού, καθώς αυτή τη στιγμή προβάδισμα έχει η Θέλτα.

naftemporiki.gr