Skip to main content

Χαρούμενος ο Γιάννης για την πρόσληψη Χαμ στους Λέικερς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ντάρβιν Χαμ αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς, προκειμένου -σύμφωνα με  δημοσίευμα του ESPN- να αναλάβει προπονητής των Λος Αντζελες Λέικερς.

Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν έκρυψε την χαρά του για τον πρώην άσο του ΝΒΑ, τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτόν. Ταιριάζει στους Λέικερς. Είναι πάντα αληθινός. Δεν λέει… βλακείες. Καιρός ήταν. Το αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον».

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Χαμ, ο οποίος αντικαθιστά τον Φρανκ Βόγκελ στην τεχνική ηγεσία των Λέικερς, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Θέση στην πρόσληψη του Χαμ, πήρε και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος!!!!!!!! Συγχαρητήρια και καλώς ήλθες κόουτς Χαμ!»

Ο Χαμ εργαζόταν ήταν στους Μπακς ως ασίσταντ κόουτς από το 2018, αλλά και το «δεξί χέρι» του Μάικ Μπούντενχολζερ από το 2013, όταν συνεργάστηκαν στους Ατλάντα Χοκς (2013-2018) πριν αναλάβουν τους μετέπειτα πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.