Skip to main content

Στη Χαλκίδα και το Irini Cup το ραντεβού της Ρυθμικής Γυμναστικής

Στη Χαλκίδα συγκεντρώνονται τα βλέμματα της Ρυθμικής Γυμναστικής, καθώς 12-15 Μαΐου διεξάγεται, για τρίτη χρονιά, το διεθνές Meeting Ρυθμικής Γυμναστικής «IRINI CUP».

Στη μεγάλη διοργάνωση μετέχουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος από τέσσερις χώρες, που θα πλαισιώσουν Ελληνίδες αθλήτριες 66 σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Η ρυθμική γυμναστική προχωρώντας στον δρόμο των επιτυχιών, μετά τα μετάλλια στα Παγκόσμια Κύπελλα της Αθήνας και της Σόφιας, δίνει νέο ραντεβού στη Χαλκίδα και το Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου, «Τάσος Καμπούρης».

Στο ταπί θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους αθλήτριες από την Λιθουανία, την Τσεχία, το Βέλγιο και την Κύπρο, ανταγωνιζόμενες τις Ελληνίδες μπροστά στο κοινό που αναμένεται να κατακλύσει στο Γυμναστήριο.

Τους αγώνες, που τελούν με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας συνδιοργανώνουν ο Α.Σ. ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.