Skip to main content

Κιλιάν Μπαπέ: Σίριαλ δίχως τέλος το μέλλον του

Δημοσιεύματα για οριστική συμφωνία με την Ρεάλ, στην συνέχεια ρεπορτάζ για υπογραφές με την Παρί και έπειτα οι διαψεύσεις. Το μέλλον της καριέρας του Κιλιάν Μπαπέ είναι ένα σίριαλ δίχως τέλος, στο οποίο εκτός από τον ίδιο, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και η μητέρα του, Φάζια Λαμαρί. 

Εκείνη επί της ουσίας αποτελεί τον πιο καθοριστικό κρίκο της αλυσίδας μετά τον ποδοσφαιριστή, εκείνη έδωσε το παρών στα ραντεβού με τις δύο ομάδες, εκείνη ήταν που το βράδυ της Πέμπτης διέψευσε το αποκλειστικό δημοσίευμα της Parisien που έκανε λόγο για παραμονή του παίκτη στιο Παρίσι.

“Δεν υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν ή οποιονδήποτε άλλο σύλλογο. Οι συζητήσεις για το μέλλον του Εμπαπέ συνεχίζονται με μεγάλη γαλήνη για να του επιτρέψουν να κάνει την καλύτερη επιλογή, με σεβασμό όλων των μερών”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως όλα δείχνουν οριστική και αμετάκλητη εξέλιξη θα προκύψει μέχρι το τέλος του μήνα, στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν αφήνει περιθώρια για προβλέψεις. Ο ισπανικός Τύπος θεωρεί φαβορί την Ρεάλ, ο γαλλικός την Παρί και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει να δει με αγωνία το που θα κάτσει η… μπίλια.

naftemporiki.gr