Skip to main content

Κιλιάν Μπαπέ: Το ρεκόρ, τα ραντεβού και ο εκνευρισμός

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι, ούτε τριάντα. Εξήντα οκτώ γκολ. Στη πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, ο Κιλιάν Μπαπέ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και το βράδυ της Παρασκευής στο Στρασβούργο με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο 3-3 της Παρί με την τοπική ομάδα, έγινε ο Γάλλος με τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν στον 21ο αιώνα.  

Ο 23χρονος επιθετικός ισοφάρισε την επίδοση του Τιερί Ανρί την αγωνισττική περίοδο 2002/2003 και με την… φόρα που έχει πάρει θεωρείται δεδομένο πως σύντομα θα τον ξεπεράσει.

Από κει και πέρα, το μέλλον του παραμένει στον… αέρα. Η μητέρα του και οι εκπρόσωποί του βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Ρεάλ και την Παρί, έχουν γίνει ραντεβού σε Μαδρίτη και Κατάρ και επί της ουσίας υπάρχει σε εξέλιξη ένας πλειστηριασμός για την υπογραφή του Μπαπέ, ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας μπροστά στα πόδια του… τόνους από χρυσάφι! 

Τα διεθνή ΜΜΕ θεωρούν πως μέσα στον Μαϊο το σίριαλ θα έχει ολοκληρωθεί και κανείς δεν τολμά να κάνει, πλέον, την παραμικρή πρόβλεψη.

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδειξε πως δεν θέλει να συντηρεί άλλο ο ίδιος το θέμα του στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και μετά το τέλος του αγώνα στο Στρασβούργο, όταν του έγινε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Ρεάλ, αποχώρησε εκνευρισμένος από την μεικτή ζώνη, προς το πούλμαν της ομάδας του.

naftemporiki.gr