Skip to main content

Η ποδοσφαιρική «έκσταση» του Γκουαρδιόλα

Η ομάδα του έκανε το τέλειο παιχνίδι. Σκόραρε τέσσερα γκολ, είχε τις στιγές να πετύχει τα διπλάσια και προδόθηκε από κάποια αμυντικά λάθη που έφεραν το 4-3 επί της Ρεάλ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να είναι απογοητευμένος από το ισχνό προβάδισμα για τον τελικό, θα μπορούσε να είναι έξαλλος για τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του.

Ως γνήσιος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, όμως, στάθηκε στο μοναδικό θέαμα που προσέφεραν στο χορτάρι του Etihad οι δύο ομάδες.

«Αν μου άρεσε το παιχνίδι; Είσαι σοβαρός; Όχι, δεν μιλάς σοβαρά. Μπορεί να μην υπάρχει κανείς στον κόσμο που να μην έχει απολαύσει αυτό το ματς, με αυτά τα φανταστικά γκολ; Ναι, το 4-0 θα ήταν καλύτερο. Στα παραμύθια, στον Άρη ή στον Δία, ναι, αλλά στους ποδοσφαιρικούς αγώνες αυτό δεν συμβαίνει» ήταν η αρχική του απάντηση στο BT Sport μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Όταν και οι δύο ομάδες θέλουν να επιτεθούν και έχουν την ποιότητα να παίξουν, το ποδόσφαιρο είναι ένα φανταστικό σόου. Συγχαρητήρια στον Κάρλο και την ομάδα του, είναι πολύ καλοί, η απειλή που έχουν είναι πάντα εκεί. Είδαμε ότι μπορούμε να είμαστε εκεί.

Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι και για τις δύο πλευρές. Κάναμε πολλά πράγματα καλά, δυστυχώς δεχτήκαμε τα γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα. Δύο παιχνίδια είναι, έχουμε άλλο ένα. Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι σε μια απίστευτη ομάδα. Πίεσαν επίσης πολύ καλά, πολύ δυνατά. Είμαστε πολύ περήφανοι. Πηγαίνουμε στη Μαδρίτη για να κερδίσουμε τον αγώνα».

naftemporiki.gr