Skip to main content

Super League 2: Νίκες για ΑΕΛ και Καλλιθέα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Είδε κι έπαθε η ΑΕΛ για να νικήσει στη Λάρισα τον Πιερικό με 1-0 και να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Βέροια στους 8 βαθμούς, στον Α΄ όμιλο, με τους «βυσσινί» να έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του θεσσαλικού κάμπου σημείωσε με κεφαλιά ο Όγκμποε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μια άλλη ομάδα της Θεσσαλίας, η Αναγέννηση Καρδίτσας, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, ηττήθηκε (1-2) από την άλλη ομάδα της Λάρισας, τον Απόλλωνα, στο ντέρμπι της συγκεκριμένης περιφερειακής ενότητας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με πέναλτι του Βίγια στο 10΄ και σουτ του Νούσιου στο 55΄, για να μειώσει η Αναγέννηση με τον Μπαντιμπανγκά στο 90΄.

Ο ΠΑΟΚ Β΄ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Θεσπρωτού παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία, ενώ η ουραγός Καβάλα πέρασε με νίκη 2-0 (55΄ Έμπερτ σουτ, 90΄+3 Οκάν) από την έδρα του (προτελευταίου) Ολυμπιακού Βόλου.

Στο Β΄ όμιλο, επίσης για την 26η αγωνιστική στη Super League 2, η Καλλιθέα ήταν η νικήτρια στο αθηναϊκό ντέρμπι με την Κηφισιά, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Μάλτσι στο 84΄ και μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στον ένα βαθμό, με παιχνίδι περισσότερο.

Η άλλη διεκδικήτρια της κορυφής, Καλαμάτα, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία-σοκ με 1-1 στην έδρα της ουραγού του Β΄ ομίλου, Ζακύνθου, χάνοντας την πολύ μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή τους Βοιωτούς, έστω με αγώνα περισσότερο.

Η «Μαύρη Θύελλα» προηγήθηκε με κεφαλιά του Λουκίνα στο 32΄ αλλά δεν κατάφερε να «τελειώσει» το παιχνίδι και δέχθηκε την ψυχρολουσία στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, με πέναλτι του Τσιμέλι. Στην Κρήτη, τέλος, Ηρόδοτος και Ρόδος έμειναν στο 0-0.

naftemporiki.gr 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.