Skip to main content

Super League 2: Νίκες για ΑΕΛ και Καλλιθέα

Είδε κι έπαθε η ΑΕΛ για να νικήσει στη Λάρισα τον Πιερικό με 1-0 και να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Βέροια στους 8 βαθμούς, στον Α΄ όμιλο, με τους «βυσσινί» να έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του θεσσαλικού κάμπου σημείωσε με κεφαλιά ο Όγκμποε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μια άλλη ομάδα της Θεσσαλίας, η Αναγέννηση Καρδίτσας, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, ηττήθηκε (1-2) από την άλλη ομάδα της Λάρισας, τον Απόλλωνα, στο ντέρμπι της συγκεκριμένης περιφερειακής ενότητας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με πέναλτι του Βίγια στο 10΄ και σουτ του Νούσιου στο 55΄, για να μειώσει η Αναγέννηση με τον Μπαντιμπανγκά στο 90΄.

Ο ΠΑΟΚ Β΄ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Θεσπρωτού παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία, ενώ η ουραγός Καβάλα πέρασε με νίκη 2-0 (55΄ Έμπερτ σουτ, 90΄+3 Οκάν) από την έδρα του (προτελευταίου) Ολυμπιακού Βόλου.

Στο Β΄ όμιλο, επίσης για την 26η αγωνιστική στη Super League 2, η Καλλιθέα ήταν η νικήτρια στο αθηναϊκό ντέρμπι με την Κηφισιά, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Μάλτσι στο 84΄ και μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στον ένα βαθμό, με παιχνίδι περισσότερο.

Η άλλη διεκδικήτρια της κορυφής, Καλαμάτα, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία-σοκ με 1-1 στην έδρα της ουραγού του Β΄ ομίλου, Ζακύνθου, χάνοντας την πολύ μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή τους Βοιωτούς, έστω με αγώνα περισσότερο.

Η «Μαύρη Θύελλα» προηγήθηκε με κεφαλιά του Λουκίνα στο 32΄ αλλά δεν κατάφερε να «τελειώσει» το παιχνίδι και δέχθηκε την ψυχρολουσία στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, με πέναλτι του Τσιμέλι. Στην Κρήτη, τέλος, Ηρόδοτος και Ρόδος έμειναν στο 0-0.

naftemporiki.gr