Skip to main content

Χάος στην «Μπάρτσα» μετά τη συμφωνία με Spotify, αποχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος

Η συμφωνία με το Spotify έφερε τις πρώτες αρνητικές συνέπειες στη Μπαρτσελόνα

Ο διευθύνων σύμβουλος Φεράν Ρεβερτέρ παραιτήθηκε, γνωστοποιώντας στον πρόεδρο Ζοάν Λαπόρτα την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη θέση για «προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους», παραίτηση που θα ισχύει μόλις η καταλανική εταιρεία ενσωματώσει νέο πρόσωπο στη θέση.

Όπως αναφέρει η La Vanguardia, ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Διευθύνων Σύμβουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ρόλο του θα ήταν λόγω ασυμφωνιών στη συμφωνία χορηγίας του Spotify, ως κύριου χορηγού του συλλόγου με αντάλλαγμα 280 εκατομμύρια ευρώ σε τρία χρόνια.

Μια συμφωνία η οποία περιλαμβάνει τη χορηγία στις ανδρικές και γυναικείες φανέλες ποδοσφαίρου, της προπόνησης και τα δικαιώματα ονομασίας του «Καμπ Νου».

Ο Καταλανός μάνατζερ εντάχθηκε στην «Μπάρτσα» μετά τη νίκη του Λαπόρτα στις εκλογές του περασμένου Μαρτίου. 

Ήταν διευθύνων σύμβουλος της MediaMarktSaturn, ενός ομίλου διανομής ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και υπήρξε ο διάδοχος στους «Μπλαουγκράνα» του Όσκαρ Γκράου, πρώην διευθυντή του καταλανικού συλλόγου.

Η πρώτη και μοναδική σημαντική δημόσια εμφάνιση του Ρεβερτέρ έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του due diligence, εν μέσω υψηλών προσδοκιών.