Skip to main content

Βαρύ πρόστιμο από Άρσεναλ στον «θεριακλή» Στσέσνι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πολύ ακριβά πλήρωσε ο Βόιτσεχ Στσέσνι τη συνήθεια να καπνίζει στα αποδυτήρια, καθώς τιμωρήθηκε από την ομάδα του με πρόστιμο ύψους 20.000 λιρών.

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ τερματοφύλακας είχε μια καταστροφική ημέρα την περασμένη Πέμπτη εναντίον της Σαουθάμπτον, καθώς διέπραξε δύο σοβαρά λάθη που άνοιξαν το δρόμο για τη νίκη των «Αγίων» με 2-0.

Στα αποδυτήρια του γηπέδου «Σεντ Μέρις», όπως γράφουν οι εφημερίδες Daily Telegraph και Daily Mail, ολοκλήρωσε το… έργο του εκπλήσσοντας τον προπονητή του, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τον είδε με ένα αναμμένο τσιγάρο!

Ο σύλλογος επέβαλε πρόστιμο 20.000 στερλινών (περίπου (25.500 ευρώ) στον Πολωνό γκολκίπερ, ο οποίος αποκλείστηκε επίσης από την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου την περασμένη Κυριακή, όπου οι «κανονιέρηδες» νίκησαν 2-0 τη Χαλ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.