Skip to main content

Ισοπαλία (2-2) για Εργοτέλη και Πανιώνιο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η (εξ αναβολής) αναμέτρηση του Ηρακλείου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο, με την οποία ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 2-2, παρότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0, με το αποτέλεσμα πάντως να μην ικανοποιεί κανέναν και ιδιαίτερα τους γηπεδούχους που παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου, ο Γιάννης Ματζουράκης είδε τους «κυανέρυθρους» να ανοίγουν το σκορ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» μόλις στο  5ο λεπτό, όταν από γύρισμα του Φούντα ο Τζανακάκης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 29΄ ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων υπέπεσε σε νέο ολέθριο σφάλμα για την ομάδα του, όταν έχασε την μπάλα από τον Φούντα ο οποίος προχώρησε και πλάσαρε τον Σαράνοφ για το 0-2.

Ο Εργοτέλης ευτύχησε πάντως να κλείσει το πρώτο ημίχρονο έχοντας μειώσει κι αυτό έγινε στο 38΄ με το πέναλτι του Ουλά, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος από τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Παπαδόπουλο.

Όπως ήταν φυσικό αυτό επηρέασε την εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να αυξάνουν την επιθετικότητά τους για να ισοφαρίσουν αλλά τον Μπακασέτα να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 στο 60΄, όταν μόνος απέναντι στον Σαράνοφ δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Αφού λοιπόν οι Κρήτες πέρασαν αλώβητοι αυτή τη φάση έφτασαν τελικά στην ισοφάριση στο 74΄ με προβολή του Ολαιτάν από σέντρα του Ουλά.