Η Άρσεναλ συνέχισε το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών, καθώς στο πλαίσιο της 11ης ημέρας στο αγγλικό πρωτάθλημα επικράτησε της μαχητικής Γουότφορντ με 1-0.
Το γκολ για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα σημείωσε στο 56ο λεπτό ο Σμιθ-Ρόου. Να υπογραμμιστεί ότι στο 36΄ ο Ομπαμεγιάνγκ αστόχησε σε πέναλτι.
Στο Λιντς, η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Λέστερ, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο 1-1.
Ο Ραφίνια έβαλε μπροστά τα «παγώνια» με γκολ στο 26΄, για να ισοφαρίσουν οι «αλεπούδες» με τον Μπαρνς δύο λεπτά αργότερα.
Τέλος, στο «Γκούντισον Παρκ» Έβερτον και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












